Okategoriserade

[vc_row][vc_column][vc_column_text]I november förra året fick vi barn nummer två, Arvid! Det har varit en omtumlande och intensiv tid med två små barn sedan dess. Med mycket hjälp från familjen fick jag en del målartid i våras och hade en hel utställning klar för påsken! Men som allt annat blev den såklart inställd på grund av Corona och tavlorna stod kvar hemma.

Nu till hösten turas vi om att vara föräldralediga och jag har en dag i veckan för mitt måleri. Det känns helt fantastiskt att få tid och möjlighet till det! Jag har bestämt mig för att inte satsa på någon utställning i år utan bara öva, öva och öva. Bli bättre på det jag gör och låta det ta tid. Jag går onlinekurser och provar nya grepp. Det ska bli spännande att se vart det leder!

Mer kan jag inte säga just nu utan vi får helt enkelt se vad det blir framöver![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]